2009-12-02 20:17:38• hírek • Szatmar.ro

Final Fourban a VSK

A lányok 16 pontos győzelmet arattak a Kassa ellen, így továbbléptek a csoportból.

Az első, kassai meccsen elszenvedett hat pontos vereség után sejteni lehetett, hogy a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata hazai közönség előtt begyűjti a továbbjutáshoz szükséges győzelmet a Közép-Európa kupában a BSS Kosice ellen. Ez végül sikerült is a háromnegyed-házas közönség előtt, a 93-77-es győzelem pedig azt jelenti, hogy a VSK ott lesz a februári Final Fourban.

Jól kezdtek a hazaiak, ám öt perc után rövidzárlat állt be a játékukba, így a szlovákok egyenlíteni tudtak, a végén azonban a VSK mégis csak hozta a negyedet (20-19). A második játékrészt gyengén kezdték az erdélyiek, aminek következtében a vendégek át is vették a vezetést. Ez azonban nem tartott sokáig, mivel 31-30-as hátránynál szatmáriak produkáltak egy 13-0-ás sorozatot, aminek nyomán 46-33-al vonultak az öltözőbe.

A harmadik negyedben remekeltek Dan Fleseriu tanítványai, a 13 pontos előnyt majdnem megduplázták és 25 egységnyi előnyt harcoltak ki. Az utolsó játékrészben a Kassa, annak ellenére, hogy, biztos továbbjutóként csak hét kosarast hozott el Szatmárra, becsülettel küzdött és 13 pontosra dolgozta le hátrányát a végén sokat hibázó VSK ellen.

Női Közép Európa Liga:
Szatmárnémeti VSK-BSS Kosice 93:77
(20:19, 26:14, 27:15, 20:29)
A szatmári együttes: Pop (16), Pavel (10), Povilonyte (14), Hardy (25), Drăgoescu (11), Urse-Ivan (10), Pricop (7), Nemeş, Mészáros, Motişan, Szmutku K., Vértes.


A kék mezes Kassa idehaza nem okozott gondot a VSK-nak
A kék mezes Kassa idehaza nem okozott gondot a VSK-nak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: